POLKNA PVC

PVC polkna so odlična izbira za zaščito pred vremenom, vlomilci, lahko pa so preprosto le okras hiše. Izjemno enostavno vzdrževanje in velika izbira barv ter oblik, je največkrat razlog, da se zanje odločamo. Izbiramo lahko med polknami z gibljivimi lamelami, fiksnimi lamelami ali s polnilom.
Polkna z gibljivimi lamelami omogočajo, da v prostor poleg zraka spustimo tudi svetlobo, še vedno pa so okna zaščitena pred vremenskimi vplivi ter vlomilci.
Polkna z fiksnimi lamelami zagotavljajo enakomerno prehajanja zraka v prostor.

POLKNA ALU

ALU polkna so odlična izbira za zaščito pred vremenom, vlomilci, lahko pa so preprosto le okras hiše. Aluminijasta polkna so enostavna za vzdrževanje, ščitijo pred zunanjimi vplivi, dobavljiva so v vseh RAL barvah in se podajo na vsak objekt.

ROLETE

Tako PVC rolete kot tudi ALU rolete imajo svoje prednosti – vsak izdelek svoje. Roletne lamele so lahko iz različnih materialov kot so les, aluminij, jeklo ali umetne mase. Kakovost, izvedba in montaža rolet imajo odločilen vpliv na njihovo uporabo. Rolete zagotavljajo do 25% boljšo toplotno izolacijo pozimi. Sončna svetloba se skorja popolnoma odbije od rolet. Dejstvo pa je tudi, da rolete ublažijo zunanji hrup za 10 decibelov.

KOMARNIKI

Ponujamo veliko izbiro različnih vrst komarnikov glede na vaše potrebe.

  • PLISE ZAVESE

  • NOTRANJE ŽALUZIJE

  • ZUNANJE ŽALUZIJE

OSTALA SENČILA

Nudimo tudi nabavo in montažo vseh ostalih senčil, ki vas ščitijo pred nadležnimi komarji, neprijtenimi zunanjimi vplivi in drugim.

Kontaktirajte nas, z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja

pošlji povpraševanje