ZIMSKI VRTOVI

Zimski vrt predstavlja obogaten življenski prostor in vam lahko služi za počitek in druženje, v idealnih razmerah pa prinese dnevni prostor v vrt ozirom vrt v dnevni prostor. Poleg tega, da lepo izgledajo, povečajo bivalni prostor, ki ga lahko uporabljate preko celega leta. Lahko je narejen iz PVC ali ALU profilov, ki imata skupne lastnosti – visoko toplotno in zvočno izolacijo, kvaliteto izdelave in enostavno vzdrževanje. Največja prednost zimskega vrta je, da vam v zimskih mesecih, zaradi odlične toplotne izolacije nudi super bivalni prostor zelo blizu narave.

NADSTREŠKI

Stekleni nadstreški vse bolj nadomeščajo nadstreške, krite z opečnato ali drugo neprosojno kritino, saj so bolj prefinjeni in predvsem pri večjih nadstreških omogočajo, da svetloba neovirano prehaja na spodnjo stran. To pomeni, da notranji prostor, pred katerim je s steklenim nadstreškom pokrita terasa, ni temačen, temveč ostane svetel.

FASADE

Velika prednost steklenih fasad je predvsem, da velike površine stekla omogočajo, da svetloba proseva globoko v objekt. Zato imamo v notranjosti za stekleno fasado občutek prostornosti, odprtosti in lahkotnosti. Velike površine zasteklitve omogočajo tudi poglede v zunanje okolje in nam omogočajo občutek povezanosti z naravo zunaj objekta. Ob kakovosti izvedbi nam steklena fasada omogoča prihranke pri porabi energije, predvsem v zimskih mesecih. Pozimi se notranjost objekta, kjer je montirana steklena fasada, dodatno pasivno segreva zaradi sončne energije. Pozorni pa moramo biti pri izbiri zasteklitve, saj mora biti ta dovolj izolirana, da se poleti prostor v notranjosti ne pregreva.

BALKONI

Omogočajo prosto gibanje svetlobe v prostoru, ustvarjajo iluzijo prostora in so lahko so za čiščenje.

SISTEM IN`LINE – drsni sistem
HST VISION – dvižnodrsni sistem

Kontaktirajte nas, z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja

pošlji povpraševanje