VRATA PVC

Glavna značilnost PVC vrat je zagotovo njihova trajnost ter občutek varnosti, ko zapustite dom. Visoka kakovost, visoka stopnja toplotne in zvočne izolacije, visok protivlomni standard, velik izbor modelov in barv so le nekatere od vseh pozitivnih strani, ki jih nudimo ob nakupu naših vrat.

KLASIČNA

Klasična vrata so enostavno zasnovana vrata, estetsko dovršena, na voljo v različnih barvah, načinih izvedbe, z različnimi stekli.

VRATA S POLNILI
Vhodna vrata s polnili imajo prednost pred drugimi, saj se ob poškodbi stekla lahko zamenja le polnilo, okvir pa ostane enak.

VRATA ALU

Vrata iz aluminija pogosto uporabljamo pri novogradnjah kadar želimo doseči moderen videz hiše v kombinaciji z modernimi fasadami. Aluminijasta vrata imajo odlično zaščito pred vremenskimi vplivi in so zelo obstojna. Njihova življenjska doba je brez pretiranega vzdrževanja zelo dolga. Prav tako se njihova konstrukcija ne spreminja pri temperaturnih spremembah, njihova barva pa je zelo obstojna. Trdnost in stabilnost profilov iz aluminija omogočata, da se lahko ti profili uporabljajo za večje in zahtevnejše objekte.

PROTIVLOMNA VRATA

Protivlomna vrata DELTA nudijo visoko varnost in kakovost (EU standardi od 2. do 4. varnostnega razreda; ENV 1627:2012) ter odlično zvočno in toplotno zaščito. Odlikuje jih čudovit dizajn. Zaradi strukture so odporna na praske, odrgnine in UV žarke, enostavne so za čiščenje, odporna na vodo, paro in večino kemikalij. Trdnost in stabilnost profilov iz aluminija omogočata, da se lahko ti profili uporabljajo za večje in zahtevnejše objekte.

Kontaktirajte nas, z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja

pošlji povpraševanje